Ditt eget motiv med full råderett

La oss hjelpe deg med å designe et motiv som dekoreres for hånd på ulike gjenstander. Du vil ha full kontroll over dette motivet, og det vil ikke være tilgjengelig for andre kunder

Du kan velge å basere motivet ditt på nesten hva som helst – bilder, tegninger, tekst og symboler kan kombineres for å skape akkurat det du ønsker. Vi har mer enn 30 års erfaring og vil gjerne bistå med skisser og ideer.
Alt er mulig med din lokalkunnskap og vår hjelp!

Har du god kjennskap til ditt nærmiljø og hvilke motiver som vil være populære der? La oss hjelpe deg å overføre disse motivene til salgbare produkter. Alt du trenger er et bra bilde.

Har du lyst på en mer kunstnerisk tilnærming? Vi har avtaler med dyktige norske billedkunstnere som kan gjenskape motivet ditt som en tegning, akvarell eller oljemaleri. Originalverket skannes, og du beholder både originalen og eneretten til å reprodusere det. Og det er ikke alt: Motivet ditt kan også gjenskapes som et metallarbeid f.eks i form av pins, medaljer eller metallfigurer. Støpte og håndmalte figurer i resin eller kunststoff med ditt motiv er også en mulighet.

Håndlaget modell av DS Krabben som gikk i trafikk på Glomma i nesten 100 år.Velg blant et bredt utvalg av produkter til din unike dekor!

I produktkatalogen vår finner du et stort utvalg av produkter som egner seg godt for dekor. Noen har lite plass til motiv og kan kanskje bare trykkes i én farge, mens andre kan ha plass til store fargetrykk i fotokvalitet. Vi bruker en rekke teknikker i produksjonen, inkludert transfer, vanndekaler, skjæring, støp, lasergravering, innbrenning, håndmaling, sublimering, UV-trykk, tampotrykk og plottertrykk.

Uansett hva du ønsker å dekorere, har vi kompetanse og erfaring til å gjøre det mulig. Ikke nøl med å kontakt oss hvis du har en spesiell produktidé. Dersom produkter du drømmer om ikke eksisterer kan vi kanskje hjelpe deg med å realisere det! Sammen finner vi en løsning.