Om Prospect AS:

Prospect AS utvikler norsk design og selger i stor grad produkter som ferdigstilles i Norge. Vårt firma ble etablert i 1991, med postkort som hovedprodukt. I mer enn 30 år har vi ønsket å skille oss ut på det norske souvenir- og gavemarkedet, og tilbyr i dag et bredt spekter av ferdigproduserte og spesialproduserte produkter til souvenir- og gavebutikker.

Gjennom flere tiår har vi samlet en unik kolleksjon bilder, hovedsakelig basert på egne fotografier. Vår fotobase består av tusenvis av norske motiv som vi stadig utvider.

Vår kolleksjon med ferdige motiv er designet for at vi skal kunne levere de fleste produkter innen kort tid. Lagervarer leveres vanligvis innen få dager, mens produkter som må bearbeides manuelt tar litt lenger tid og leveres vanligvis innen 2-3 uker.

For tiden tar Prospect AS sin nisje ett skritt videre, med mange nye produkter. Vi vil fortsette å tilby unike gaver til nordmenn og turister, og ta vare på vår kulturhistorie, norsk design og i stor grad også norsk produksjon. For eksempel er våre krus hånddekorert på tradisjonelt vis i Norge, noe som gjør at hvert enkelt krus er unikt og kan være litt varierende fra krus til krus. Kvaliteten er høy, og alle våre krus kan vaskes i oppvaskmaskin.

Vi tar forbehold om at noen produkter til tider kan være utsolgt.

Har du en idé om et unikt produkt? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Sammen kan vi skape glede!