Leveringsbetingelser – Prospect AS

Generelt:

Vi tar forbehold om eventuelle trykk- og skrivefeil i katalogen, både trykket og online utgave.

Vær alltid nøye med å sjekke at priser, leveringstid, adresse og korrektur samsvarer med det som er avtalt.

Reklamasjoner må fremsettes umiddelbart, uten opphold, og senest 14 dager etter mottatt vare. Alle priser er eksklusive mva. og frakt.

Vi benytter vanligvis Posten/Bring for frakt, men om du har andre ønsker, ordner vi det for deg.

Prospect AS benytter Nordea Finans AS for factoring. Dersom ikke annet er avtalt, gjelder en betalingsfrist på 14 dager etter levering.

Spesialproduksjon:

For å sikre et korrekt resultat er det viktig at korrektur leses nøye og godkjennes før produksjon av produkter som ikke er standard lagervarer.

Dersom ikke annet er avtalt, leveres krus i hele esker/kartonger. Normalt er det 36 krus i en eske, men enkeltpakking i gaveeske er mulig mot et tillegg. Vær oppmerksom på at krus pakket i gaveesker krever mye mer plass, noe som vil føre til økt fraktpris. Vi kan også levere mange av gaveeskene flatpakket dersom du ønsker å pakke dem selv.

PMS-farger kan variere litt fra korrektur, spesielt på mørke produkter.

Glass leveres med innbrent eller lasergravert motiv.
Leveringstid for krus og glass er normalt 2-3 uker fra godkjent korrektur, ekspresslevering mot tillegg kan avtales.

Alle krus fra vår produksjon er hånddekorert med tradisjonelle porselensdekaler, og motivet er innbrent i overflaten ved ca 800 grader. Dette gir ekstra holdbarhet og blankt resultat som tåler normal vask i oppvaskmaskin.

Langtidslevering:

Mange produkter kan bestilles som bestillingsvarer, med en lengre leveringstid. Dette betyr at produktene ferdigstilles hos en av våre leverandører i østen og samsendes med våre egne produkter via containerfrakt. Leveringstiden kan avtales ved bestilling og vil variere.

Ved å velge en lenger leveringstid kan du dra nytte av besparelser både på frakt og dekorproduksjon. Pris avtales med deg i hvert enkelt tilfelle.

Ta kontakt med oss for å planlegge innkjøpene dine sammen med oss.